Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (2.75 secunde)
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Senatorul PSD Serban Valeca a adresat Ministerului Mediului si Padurilor o intrebare in care a cerut detalii despre avizarea de catre acest minister a acordurilor petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare incheiate intre Agentia Natională
Patru institute nationale de cercetare agricola vor beneficia de fonduri de circa 12 milioane de euro pentru realizarea unor programe de restructurare si investitii, suma fiind asigurata de la buget si dintr-un imprumut de la Banca Mondiala, a anuntat ieri Ministerul Agriculturii.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca este nemultumit de totala lipsa de viziune si de dezordinea care stapaneste actualul Guvern. Intr-o declaratie politica senatorul Valeca a criticat dur lipsa de comunicare si de unitate decizionala care se poate observa la nivelul executivului.
Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Emil Boc o intrebare intitulata: "Preturile la combustibili" in care i-a atras atentia asupra cresterii ingrijoratoare a preturilor carburantilor: "Incepand cu ultimele luni ale anului trecut se constata o crestere ingrijoratoare a preturilor la combustibili.
Conform unui comunicat transmis presei, Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte ca la 1 mai va inceta situatia de forta majora, activata la sfarsitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei, si va putea livra electricitatea "dupa programul normal".
De maine se aplica! ... Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
• Doua zile, un adevarat tur de forta alaturi de echipa de campanie. Multumesc tuturor presedintilor de organizatii locale PSD-UNPR-PC si primarilor din localitatile:
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. "Esti printre femeile care nu merg la medic? Ti-e frica de ce o sa afli? ... Cancerul de san poate fi tratat daca este depistat la timp! Mergi la control!
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie hotarasc care instanta este competenta se judece dosarul lui Adrian Minune. Potrivit Romania TV, ei vor decide daca acest caz va merge in atentia judecatorilor de Curtea de Apel Bucuresti sau daca el se va intoarce la Tribunalul din Capitala.
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Eticheta de orasean aplicata fortat si cu mult lipici agricultorilor de prin judet incepe sa se dezlipeasca.
Un barbat de 37 de ani este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a acrosat cu autoturismul o politista care dirija traficul, a anuntat, astazi, Inspectoratul de Politie Judetean Arges
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
google-analytics.com